Hui! Aika jännittävää kirjoittaa elämänsä ensimmäistä blogipostausta! Olen jo haaveillut pitkään blogin perustamisesta, aika ja aihe ovat vain olleet hieman kortilla. Nyt kuitenkin aika on kypsä ja visio on muokkautunut päässäni juuri minunlaisekseni, ehkä hieman oudoksi, mutta hyväksi! Näin aluksi haluaisin kartoittaa teitä, että millainen bloggaaja istuu näiden rivien takana. 

Siispä: Olen 19-vuotias tyttö maalta, landelta, mettästä, miten ikinä haluatte sen sanoa. Nyt syksyllä en mene kouluun, vaan jatkan työskentelyä kaupan kassalla ja hyllyjen välissä. Vielä ei siis opiskelu paikka napannut. Aloitan välivuoteni kuitenkin hyvillä mielin, sillä nyt on aikaa tienata ja miettiä mitä oikeasti haluan isona tehdä. Ajattelette aivan oikein, hain keväällä paikkaan johon en enää uudestaan hakisi.

Olen todella suuri Muumi- ja disney-fani, rakastan Harry Pottereita ja Sormusten herroja. Kaunen rakkaustarina on mielestäni Jane Austenin kirjoittama Ylpeys ja ennakkoluulo. Muusiikkia kuuntelen todella laajasti, mutta tällä hetkellä levysoittimessani on Antti Tuiskun En kommentoi ja jonossa Sunrise Avenuen uusin levy. Viimeisin elokuva, jonka olen katsonut on Disneyn Frozen ja sarja Olipa kerran.

Blogini kuvauksessa sanon kirjoittavani lifestyle-blogia. Lifestylehan on suoraan suomennettuna elämän tyyli. Joten kirjoitan siitä mitä oma elämäni tuo tulessan, sekä kiinnostuksen kohteistani kuten; muodista, sisustuksesta, muumeista, musiikista, matkustelusta, sarjoista ja kaikesta noiden väliltä. Haluaisin lukijoiden olevan helppo samaistua tekstien kautta elämääni. 

Siinä se sitten olisi: Oman blogini pieni intro-teksti. Se olis liirum laarum!IMG_3940.jpg